Happy Valentines day!

BTW; JEG SKULLE LEGGE UT DETTE INNLEGGET UT IGÅR, SIDEN JEG LAGRET DET SOM UTKAST, OG JEG KOM MEG IKKE INN PÅ BLOGG.NO... SÅ BARE HUSK (DETTE ER FRA IGÅR)

Happy Valentines day! 

Jeg er ganske forelsket i en person, Og det er jo valentinsdagen idag.. Men jeg ga ikke noe kort eller noe sånt, siden jeg ikke har ¨mulighet¨ til det, eller jo.. men jeg vet lixzom ikke hva jeg skal skrive osv.. + Det fins jo en dag neste år også! :-)
Men alltså, dere lurer sikkert på om jeg har fått noen valetins kort, Og gjett hva!
Jeg har ca fått 15 stykk ¨Fra gutter¨ Siden jeg er jo så populær blant dem ♥ Så love you guyz! 

Jeg har ikke orket og tatt bilder av kortene enda, men skal det kansje senere i kveld eller imorgen!

For ca 2 uker siden la jeg til en spørsmålsrunde, men jeg har ikke glemt den! Je ghar bare ikke ¨helt hatt tid enda¨ Men den kommer så fort jeg får tid!

+ Jeg skulle legge til bilder a ballet som var forrige onsdag, Men aner ikke om det blir noe.. Siden bildene ble så stygge osv.. Så jeg vet ikke når og om det kommer!

Idag, har vi en norsk lekse som er til imorgen, og det er at vi skal skrive et valentins dikt, og Jeg valgte å skrive ¨til¨ Gutten min ♥ Btw; Det er på nynorsk... -.- Skriver det både på bokmål og nynorsk!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nynorsk:

Kvar gong eg pratar me deg, kjennar eg ein følelse inni meg, så e ubeskriveleg!
Kvar dag, Kvar kveld, tenkjer eg på deg.. Alle minnene me har og alle ønskjane eg håpar sga skje ein gong i framtiden
Alle dei angerne eg har inni meg, på kva eg ikkje gjorde og at eg begynte å lik ein anna.. Det er et anger som skjærer dypt innvendeg sjå meg..  
Sjølv om eg kan mista følelsar, får eg dei alltid tilbake når eg tenkjer på minnane..
Eg elskar deg guten min

Bokmål:

Hver gang jeg snakker med deg, kjenner jeg en følelse inni meg, som er ubeskrivelig!
Hver dag,  Hver kveld, tenker jeg på deg.. Alle minnene vi har hatt og alle ønskene jeg håper skal skje en gang i framtiden
Alle de angerne jeg har hatt inni meg, på hva jeg ikke gjorde og at jeg begynte å like en annen..  Det er et anger som skjærer dypt innvendig hos meg..
Selv om jeg kan miste følelser, får jeg dem alltid tilbake når jeg tenker på minnene..
Elsker deg gutten min

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 
Love you 

 

- Hvordan har din valentinsdag hvert?
- Fikk du mange valentineskort? 

- BMSM

Én kommentar

Victoria

15.02.2012 kl.20:08

Utruleg flenk du vart tæl å skriv dikt!

- Regne diktaren det! ;)

Skriv en ny kommentar

bmsm19

bmsm19

13, Tromsø

Jeg er en jente fra Sravanger som blogger egentlig om alt mulig. Mote, hverdag, sminke osv... Jeg kan låve dere at det kommer minst to innlegg til dagen!! Tuuusen takk for at du stakk innom blogge min! - Bmsm

Kategorier

Arkiv

hits